CURSOS

Escola de pilots Pere Roura Cano a l'Aeródrom de Palafolls li brinda la possibilitat de fer realitat el seu somni.

 

Clicar aquí per ACCES a PLATAFORMA ALUMNES

Curs Pilot DCG

   Curs per la obtenció del Títol de Pilot d'avions Ultralleugers de tipus Trike o  pendular. Avions amb comandament per Desplaçament Centre Gravetat (DCG). Máxima sensació de volar amb uns nivells de seguretat difícils de superar.  Contacti o truqui per quedar i li donarem tota la informació completa i per escrit en el nostre aeròdrom. 

Curs Pilot MAF

Curs per la obtenció del Títol de Pilot d'avions Ultralleugers. Avionetes de comandament als tres eixos, anomenats Multieixos d'Ala Fixe (MAF). Contacti o truqui per quedar i li donarem tota la informació completa i per escrit en el nostre aeròdrom. . 

Habilitació RTC

Un programa d'estudis encaminat a que el pilot comuniqui de manera adequada fent servir les Radio Tele Comunicacions (RTC). El curs prepara de manera teòrica i pràctica per l'obtenció de la habilitació a inserir en la Llicència en vigor Pilot per 1 dia

Curset intensiu d'un sol dia en el que l'alumne experimenta el començament del curs sense el compromís d'haver de fer-lo tot. Teòrica de les matèries inicials,seguides d'un vol en ultralleuger. Desprès de comentar l'experiència, seguim amb una altra tanda de teòrica de preparació d'una ruta que més tard la realitzem en un altre vol. Un regal excel·lent per fer a d'altres o a un mateix. Preus.

Grups i Escoles

   Com a part de la nostra vocació promotora de l'activitat aeronàutica, podem concertar classes especials per a grups, preparant especialment i amb anterioritat, els continguts a tractar. Les seves preferències es barrejaran amb les nostres possibilitats lectives.

   Animem a qualsevol col·lectiu i / o escola a que contacti amb PRAIR Aviació perquè trobem l'enfocament adequat a les característiques del seu grup.

 
 

Esto es un párrafo. Puedes cambiarlo y poner tu propio texto, editar el formato y añadir enlaces o imágenes.