AVIS LEGAL

PRAIR AVIACIÓ és el nom de la gestora de serveis de l'Aeròdrom Palafolls. 

Domicili social: Aeròdrom Palafolls, Camí de Tordera s/n 08380, Palafolls, Barcelona.

L'activitat de l'ESCOLA DE PILOTS ULTRALLEUGER és a nom de PERE ROURA CANO als registres de AESA (Agencia Española de Seguridad Aérea).

AVÍS GENERAL WEB

 • Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l'accés i l'ús de la pàgina de PRAIR AVIACIÓ (en endavant, PRAIR). L'accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.
 • El contingut d'aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia per part de PRAIR.
 • PRAIR no es fa responsable dels continguts als que apuntin els links que es puguin oferir des d'aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis titularitat de PRAIR.
 • Els anunciants i patrocinadors amb els que PRAIR pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonguin i publiquin mitjançant la pàgina de PRAIR.

Propietat intel·lectual i industrial

 • Aquesta web i tots els continguts, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat de PRAIR.
 • Tots aquells continguts dels quals PRAIR no en sigui la titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d'haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars. En aquest darrer cas, es reflectirà l'autoria de manera que pugui identificar-se l'origen de la titularitat.
 • Certs materials s'ofereixen sota una llicència Creative Commons. Les condicions de l'esmentada llicència poden variar d'uns materials a uns altres, i les condicions en les quals es puguin fer servir per part dels interessats es detallen en cada cas concret. L'oferiment de certs materials sota les condicions d'aquestes llicències no implicarà en cap cas l'extensió d'aquestes condicions a d'altres.

Responsabilitat sobre contingut i ús

 • L'usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.
 • PRAIR no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d'aquest sistema electrònic.
 • PRAIR es reserva el dret d'efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre'n temporalment l'accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.
 • L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que PRAIR ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament legal. Entre d'altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats de delictes contra l'honor PRAIR eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l'esmentat en el paràgraf anterior.

Protecció de dades

 • PRAIR compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Sempre que es recullin dades de persones físiques a efectes de ser incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament declarat davant l'Agència, s'informarà adequadament al titular de dites dades.
 • En qualsevol moment podran exercir-se per part dels particulars que hagin proporcionat les seves dades a la Fundació els drets reconeguts al títol III de la LOPD.

Limitació de la responsabilitat

 • PRAIR no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se'n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d'aquesta pàgina web.

Política de galetes

     1. Què són les galetes o cookies?

Una galeta o cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari

     2. Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?
PRAIR utilitza en aquest web diversos tipus de galetes amb l'única finalitat de millorar la navegació de l'usuari en aquest lloc web, sense cap mena d'objectiu publicitari o similar. Totes les galetes, excepte la feta servir per Google Analytics, són temporals i desapareixen en tancar la sessió. Galetes de xarxes socials: Són utilitzades perquè puguis interactuar amb diferents plataformes socials (Facebook, YouTube, Twitter, Flickr, etc.) i es generen únicament per als usuaris d'aquestes xarxes socials. Les condicions d'ús d'aquestes galetes i la informació emmagatzemada es regula per la política de privacitat de la plataforma en qüestió.

     3. Acceptació de la Política de galetes
PRAIR mostra informació sobre la seva Política de galetes en la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió.
Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

 • Acceptar galetes: Si acceptes clicant al botó habilitat amb aquesta finalitat, no tornaràs a visualitzar aquest avís en aquest web.
 • Seguir navegant: Pots ignorar aquesta informació i prosseguir amb la navegació normal pel web. En aquest cas, l'avís es tornarà a mostrar la propera vegada que entris al web fins que cliquis al botó d'acceptar.

     4. Com modificar la configuració de les galetes?
Pots restringir, bloquejar o esborrar les galetes utilitzant el teu navegador. En cada navegador l'operativa és diferent. Aquí tens els enllaços per a fer-ho amb alguns dels navegadors més populars: Chrome, Firefox, Internet Explorer (en castellà), Safari (en anglès).

 

TORNAR A INICI