SERVEIS AERIS 

Des de l'Aeròdrom de Palafolls oferim diversos serveis i instal·lacions segons les vostres necessitats.  No dubtis en consultar-nos.

HANGARTAGES

A l'Aeròdrom de Palafolls disposem de 1.125m2 d'hangaratge per tota classe d'aeronaus. Tu també pots disposar d'un espai cobert pel teu avió, autogir, etc. dins del mateix Aeròdrom.

Consulta disponibilitat i condicions.


TALLER

Manteniment i reparacions pel teu ultralleuger. Tot el que el teu avió necessita des del taller de l'Aeròdrom de Palafolls.

Contacta'ns i explica'ns què necessites. T'informarem sense compromís.

VENDA D'AVIONS

Distribució a Catalunya de la marca SILA. Descobreix amb nosaltres el nou model Sila 450c de 80cv i 100cv. Si el que busques és un ultralleuger d'última generació aquest és el teu model. Truca i informa't.  


Altres serveis de venda d'aeronaus i components a consultar.

SERVEIS A LA CARTA

Qualsevol transport aeri que necessitis el prepararem. Hi ha dies que ens mereixem que siguin especials.

Podem fer gestions de vols en companyies charter comercials d'acord amb les teves indicacions i necessitats, preparar un gender reveal que mai oblidareu, demanar la mà al teu estimat/a o qualsevol altra celebració on l'aviació hi tingui un paper imprescindible.

CONVALIDACIONS

Ets pilot PPL i vols poder pilotar també avions ULM? T'ha caducat la teva llicencia ULM? Necessites convalidar la teva llicència a ULM? Consulta'ns el teu cas particular i t'ajudarem.

TRAMITACIONS

Oferim una àmplia gamma de serveis de tramitacions tant administratives com tècniques relacionades amb l'aviació del nostre àmbit.