VOLS

Per tu o per regalar, no deixis de volar. 

Experiències inoblidables a l'Aeròdrom  de Palafolls, l'únic del Maresme, entre Barcelona i Girona. Reservem vols tot l'any.


Els vols anomenats també "batejos de vol" o "vols d'iniciaió" permeten experimentar la sensació de volar sempre acompanyats d'un pilot-instructor. Atreveix-te a viure noves experiències i entra al món de l'aviació de la mà de professionals. 


A tots els vols s'hi pot afegir un video HD (veure preus a botiga).


* Els vols amb trike i avioneta són biplaça (pilot-instructor + passatger).

* La planificació de la ruta en vol estarà condicionada als suggeriments del passatger  i a la meterologia del dia del vol .

 

Vols Trike

Vols amb pilot instructor per muntanya i mar amb ultralleuger pendular. Comunicació permanent amb el pilot per una experiència més personal.

Viu la sensació de volar d'una manera diferent i notant el vent directament a la cara. Si vols experimentar noves sensacions d'altura aquest és el teu avió. 

PREUS:
  • 20 minuts: 60€  
  • 30 minuts: 95€
 

Vols Avioneta

Vols amb pilot instructor. Descobreix el cel amb el nou avió Sila 450c. Comunicació permanent amb el pilot per una experiència més personal.


Una manera especial de viure l'experiència aèria. Nota la sensació de volar des d'un avió tres eixos d'última generació. 


PREUS:
  • 20 minuts: 60€ 
  • 30 minuts: 95€
  • 60 minuts: 170€
 

Vols a la carta

Vols amb helicòpter

Es configuren vols personalitzats. Viu una experiència a la carta.

Servei de recollida amb helicòpter des de la localització convinguda.  Contactar per configurar cada cas.