VOLS

Vols en Trike i  Avioneta 

Per tu o per regalar, no deixis de volar. Experiències inoblidables a l'Aeròdrom de Palafolls, l'únic del Maresme, entre Barcelona i Girona. Reservem vols tot l'any.

Els vols anomenats també "batejos de vol" o "vols d'iniciació" permeten experimentar la sensació de volar sempre acompanyats d'un pilot-instructor. Atreveix-te a viure noves experiències i entra al món de l'aviació de la mà de professionals.

A tots els vols s'hi pot afegir un video HD (veure preus a botiga).


Els vols amb Trike i avioneta són biplaça (pilot-instructor + passatger).

La planificació de la ruta en vol estarà condicionada a la meteorologia del dia del vol .

VOLS EN TRIKE

Vols amb pilot instructor per muntanya i mar amb ultralleuger pendular. Comunicació permanent amb el pilot per una experiència més personal.

Viu la sensació de volar d'una manera diferent i notant el vent directament a la cara. Si vols experimentar noves sensacions d'altura aquest és el teu avió.

VOLS EN AVIONETA

Vols amb pilot instructor. Descobreix el cel amb el nou avió Sila 450c. Comunicació permanent amb el pilot per una experiència més personal.

Una manera especial de viure l'experiència aèria. Nota la sensació de volar des d'un avió tres eixos d'última generació.

VOLS A LA CARTA

Es configuren vols personalitzats. Crea i viu la teva experiència a la carta. Si vols realitzar un vol que no trobes a la nostra web contacta amb nosaltres i comenta'ns el que desitges. Rutes per Catalunya, pel Maresme, La Selva, etc. Si està a les nostres mans ho farem realitat.

VOLS EN HELICÒPTER

Servei de recollida en helicòpter des de la localització convinguda. Si vols viure una experiència en helicòpter, sigui per gaudir del moment o per un esdeveniment especial, contacta'ns sense cap compromís. Declaracions d'amor, aniversaris, casaments, o perquè simplement t'ho mereixes.