TOTS ELS CURSOS

L'escola de pilots de l'Aeròdrom de Palafolls, l’únic centre de vol oficial autoritzat per l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea situat al Maresme des del 1993. Ens avalen quasi 30 anys d'experiència. Fes realitat el teu somni, converteix-te en pilot.

CURS PILOT DCG

Endinsa't al món de l'aviació amb el Curs de Pilot d'avions Ultralleugers DCG (Desplaçament Centre de Gravetat) tipus Trike (pendular). Gaudeix de la màxima sensació de volar i sent el vent a la cara.

Clica aquí per saber-ne més.

CURS PILOT MAF

Si sempre has desitjat ser pilot no dubtis en realitzar el Curs de Pilot d'avions Ultralleugers MAF (Multieixos d'Ala Fixa) tipus avioneta. Realitzaràs el curs amb un avió de tres eixos d'última generació i prepara't per fer relitat els teus somnis. 

Clica aquí per saber-ne més.

PILOT PER UN DIA

Un matí de curset intensiu (tast del curs de pilot). Consta de dues tandes de teòrica i dos vols en ULM (MAF, DCG o combinat). Esmorzar inclòs. Una experiència excel·lent per apropar-te al món de l'aviació.

HABILITACIÓ RTC

Programa d'estudis de RTC (Ràdio Tele Comunicacions) enfocat a pilots. El curs consta de teòrica i pràctica per l'obtenció de l'habilitació a inserir en la llicència en vigor del pilot. Millora la comunicació aèria amb aquest curs.

GRUPS I ESCOLES

Com a part de la nostra vocació promotora de l'activitat aeronàutica, podem concertar classes especials per a grups i escoles, preparant especialment i amb anterioritat els continguts a tractar. Les seves preferències es barrejaran amb les nostres possibilitats lectives.

RTC - UAS

Programa d'estudis de RTC (Ràdio Tele Comunicacions) enfocat a pilots de drons (UAS). La seguretat és cosa de tothom. El curs consta de teòrica i pràctica per l'obtenció del certificat oficial. Millora la comunicació aèria amb aquest curs.

Si vols ser el primer/a a rebre les novetats i ofertes de l'Aeròdrom de
Palafolls, subscriu-te!